Ministri Hadžiefendić i Skopljak upriličili prijem za predstavnike SABNOR-a

Povodom obilježavanja 27. jula, 75. godišnjice ustanka naroda i narodnosti BiH ministar zdravstva Tuzlanskog kantona Bahrudin Hadžiefendić i ministar za boračka pitanja Fahrudin Skopljak upriličili su danas prijem za predstavnike Saveza antifašista i boraca narodno-oslobodilačkog rata TK Zlatka Dukića, Huseina Bakalovića i Antu Divkovića.

SABNOR 26 07 2016Ministar Hadžiefendić je u ime Vlade i u svoje ime predstavnicima SABNOR-a čestitao predstojeći praznik, te istakao da Vlada Tuzlanskog kantona u potpunosti podržava obilježavanje svih praznika koji njeguju tekovine antifašističke borbe.
Tokom sastanka razgovarano je o programu i protokolu obilježavanja ovog datuma.
„Ovo je veoma važan događaj u historiji BiH, jer bez ovog događaja sigurno ne bi bilo ni zasjedanja ZAVNOBIH-a 25. novembra" rekao je Zlatko Dukić, koji se u ime svih članova SABOR-a TK predstavnicima Vlade i ministru Hadžiefendiću zahvalio na današnjem prijemu, ali i cjelokupnoj podršci i razumijevanju koje Vlada Tuzlanskog kantona ima za rad i djelovanje Saveza antifašista i boraca narodno-oslobodilačkog rata TK.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna