Potpisani ugovori o dodjeli sredstava za izgradnju spomen obilježja

Ministar za boračka pitanja Tuzlanskog kantona Fahrudin Skopljak, danas je sa predstavnicima općina i mjesnih zajednica u općinama Tuzlanskog kantona potpisao Ugovore o dodjeli sredstava za sufinansiranje troškova u izgradnji spomen obilježja poginulim pripadnicima Oružanih snaga Republike Bosne i Hercegovine.

Ministar Skopljak je ovom prilikom svim dobitnicima sredstava čestitao, te izrazio očekivanje da će odobrena sredstva biti dostatna da se najboljim sinovima Bosne i Hercegovine i na ovaj način oda priznanje i zahvalnost za odbranu Bosne i Hercegovine.

Potpis ugovora 29 11 2016Radi se o konačnoj realizaciji odluka na koje je Vlada Tuzlanskog kantona dala saglasnosti na jednoj od posljednjih svojih sjednica, a u okviru kojih su sredstva odobrena mjesnim zajednicama Babići, Općina Gračanica, Berkovica, Općina Lukavac, Bukva, Općina Gradačac, Sladna, Općina Srebrenik, te općinama Doboj Istok, Kladanj i Teočak. Za ove namjene ove godine ministarstvo za boračka pitanja Tuzlanskog kantona je rasporedilo ukupno 47.750 KM.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna