Ministrica Mijatović primila nositeljicu dvije svjetske medalje Krešić

Povodom osvajanja dvije svjetske medalje ministrica za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Ivana Mijatović upriličila je prijem za mladu reprezentativku Stefani Krešić.

mksm-10102022Karate reprezentativka Bosne i Hercegovine i članica Karate kluba „DO" iz Tuzle, Stefani Krešić osvojila je dvije svjetske medalje na dva velika takmičenja. Najprije je osvojila bronzanu medalju na WKF Karate 1 Serija A Kočaeliju, a zatim je postala viceprvakinja Svjetskih studentskih igara, koje su se održale u Samsunu u Turskoj.
Ministarstvo za kulturu, sport i mlade TK kroz svoje programe nastoji podržati sve reprezentativce Bosne i Hercegovine sa područja Tuzlanskog kantona iz oblasti bilo kojeg sporta. Zahvaljujući dosadašnjem angažmanu Ministarstva, finansijski je podržan veliki broj naših reprezentativaca, koji su učestvovali i ostvarili zapažene rezultate na svojim takmičenjima.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15