Raspodjela sredstava od tehničkog pregleda vozila

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja TK organizuje konferenciju za medije 23.07.2021. godine (petak) sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Ministarstva, Mije Keroševića 20, Tuzla.

Povod za sazivanje konferencije je dodjela i raspoređivanje namjenskih finansijskih sredstava, prikupljenih po osnovu naknada za obavljene tehničke preglede vozila, odnosno potpisivanje Ugovora o međusobnim pravima i obavezama, između Ministarstva i neprofitnih organizacija i udruženja.

Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona, je u cilju unaprjeđenja saobraćaja i saobraćajne kulture i povećanja nivoa bezbjednosti saobraćaja na području TK planiralo finansijska sredstava u iznosu od 35.000 KM, te je predložilo, a Vlada TK prihvatila Program o utrošku namjenskih sredstava uplaćenih na osnovu naknada za obavljene tehničke preglede vozila na osnovu čega je objavljen javni poziv za prikupljanje projekata.

Molimo da medijski propratite događaj i o tome izvijestite javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna