Potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava za samozapošljavanje i zapošljavanje boraca

O B A V I J E S T

Obavještavaju se kandidati koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu SAMOZAPOŠLJAVANJA i ZAPOŠLJAVANJA branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona, prema objavljenim Konačnim rang listama, da će se potpisivanje ugovora obaviti dana 10.11.2022. godine (četvrtak), sa početkom u 12. časova u prostorijama Multimedijalne sale u RTV TK, u Tuzli.

a) Kandidati koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu SAMOZAPOŠLJAVANJA branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona, moći će pristupiti potpisivanju Ugovora, isključivo uz dostavljanje na uvid:
1. Lične karte ili
2. drugog dokumenta kojim potvrđuju svoj identitet i
Napomena: Kandidati koji su ostvarili pravo u svrhu SAMOZAPOŠLJAVANJA i već izvršili registraciju obrta moraju sa sobom ponijeti i pečat za ovjeru ugovora.

 

b) Kandidati koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu ZAPOŠLJAVANJA branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona, moći će pristupiti potpisivanju Ugovora ako su ponijeli sa sobom:
1. pečat pravnog lica
2. a ukoliko potpisivanju ne pristupi ovlašteno lice, lice koje donese pečat mora imati punomoć ovlaštenog lica za zastupanje.

 

Ministarstvo za boračka pitanja TK

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15